EXIT Club

Telefon: +420 737 340 370
E-mail: exitclubbrno@gmail.com

Exit,
multižánrový klub, který vznikl v roce 2015 a je umístěn v samém srdci města Brna v suterénu historického Domu pánů z Lipé.

Od začátku zaměřen převážně na elektronickou hudbu, které dominuje kvalitní techno ale také například house, trance, DnB nebo na akce pro studenty vysokých škol, se velice rychle zařadil do vnímání mnoha návštěvníků. Náš klub láká svým komfortním, originálním vzhledem, který klade důraz na propojení kovových prvků a video-mappingu. Velký zřetel byl dán na kvalitní zvuk, který novou sezonou 2016 doznal značného vylepšení. K dispozici kromě hlavní části klubu s dvěma bary je také chilloutový salonek, taktéž s vlastním barem, kde si každý návštěvník může v klidu užít svůj drink nebo popovídat si s přáteli.

Klub ale dělá mimořádným hlavně jeho program.

Jsme velice rádi, že jsme za krátkou dobu od otevření zvládli do poněkud stojatých brněnských vod přivést tak zajímavá jména hned několika hudebních žánrů. Jména jako například Karotte, Filterheadz, Ant Brooks, Da Fresh se vždy postarala o skvělou párty a vždy si podle svých slov z Exitu a Brna odvážela jedinečný zážitek. Společně s tím nejlepším z české scény jako Lucca, Pixie, Deep Deer, Denysa, Toky a řada dalších. Příležitost dostávají i nová neokoukaná jména, které jsou příslibem do budoucna nejen pro náš klub ale pro celé Brno.

Přijďte se i vy přesvědčit. Exit je tu pro vás.