Hotel Royal Ricc****
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Hotel Royal Ricc****
Navigovat Navigovat Facebook

Starobrněnská 10, Brno


Telefon: 542 219 262
E-mail: rezervace@royalricc.cz
Web: www.royalricc.cz

Hotelu Royal Ricc, který se nachází přímo v centru moravské metropole, najdete v Brně na Starobrněnské ulici, jedné z nejstarších ulic města. Čtyřhvězdičkový hotel se pyšní bohatou rodinnou historií sahající až do dob Rakouska-Uherska a už samotný název naznačuje styl poskytovaných služeb. Hotel Royal Ricc v Brně nabízí útulné a romantické prostředí a ubytování s královským servisem.

Hotel Royal Ricc Vám nabízí útulnou a romantickou střechu nad hlavou při návštěvě moravské metropole.

V bezprostřední blízkosti hotelu se nalézá věhlasná gotická katedrála či malebný Zelný trh, ale také hrad Špilberk. Díky své poloze a vysoké kvalitě služeb je hotel vyhledávaným cílem mnoha významných osobností, které do Brna přijíždějí.

Hotel je luxusně zařízen a plně klimatizován. Jeho interiér vkusně kombinuje funkční vybavení s obrazy starých mistrů a nástěnnými freskami. Poskytuje prostor jak pro romantickou relaxaci, tak pro obchodní pobyt a ubytování.

V hotelu Royal Ricc jsme měli tu čest uvítat řadu slavných osobností, namátkou můžeme uvést: David Copperfield, Václav Havel, hudební skupiny Scooter nebo Uriah Heep, F1 team West McLaren sjezdci Kimi Räikkönen, David Couldhard, Alexander Wurz atd.