Butchers - grill & pasta
RESTAURACE

Butchers - grill & pasta
Navigovat Navigovat Facebook

Městská část: KRÁLOVO POLE
Dobrovského 29, Brno


Telefon: +420 734 309 499
E-mail: brno@butchers.cz
Web: www.butchers.cz

BUTCHERS - BRNO
ulice Dobrovského 29
Tel.: +420 541 240 685
E-mail: brno@butchers.cz

Vzhledem k nové poptávce našich zákazníků jsme vytvořili nový koncept restaurací pod názvem BUTCHER’s, který je výsledkem dlouhodobých zkušeností našeho kolektivu.

Hlavní myšlenkou nového konceptu je nabídnout zákazníkům neopakovatelný gastronomický zážitek s důrazem na čerstvost všech surovin, kvalitního skladování a jedinečné technologie u přípravy pokrmů.

Tento Americký koncept je směsí mezinárodní kuchyně "Fusion Cusine" a míchání originálních receptur v moderní kuchyni. Základem je však čerstvost všech surovin a jejich pečlivý výběr a proto jsme pro Vás poptali jen ty nejlepší farmáře z České a Slovenské republiky.

V našich prostorách na vás čeká také bar a "chill out", kde naleznete široký výběr míchaných nápojů, více než 100 druhů destilátů a světoznáme pivo, které je chlazeno v pivních boxech tak, aby bylo podáváno v nejlepší kvalitě.

Náš jedinečný lávový Grill s výparníkem na dřevěné uhlí dodá masu nezaměnitelnou vůni a chuť. Tři druhy grilovacích desek rozloží vlákna v mase přesně podle vašeho přání. Nejenom kvalitní surovina dodá tu správnou chuť .

Cukrárna je neodmyslitelnou součástí naší restaurace. Domácí výroba moučníků je vždy ve spolupráci špičkových cukrářů. Nechte se zlákat sladkou tečkou na konec příjemného večera a ochutnejte některou z našich specialit.

Kvalita a prověřená kvalita je rozdíl a proto naše společnost je držitelem certifikátu jakosti masa PRIME STEAKS "USDA", což je ta nejkvalitnější známka jakosti v USA.

Vinotéka je místem které vám nabídne široký výběr tuzemských a zahraničních vinných oblastí, které vybíráme našimi sommeliéry. Kromě vín určených výhradně na restaurační stoly si u nás můžete koupit každé víno s sebou domů za nižší ceny.