Kryštof: Srdcebeat club tour 2016 @Sono Centrum


25.11.2016 18:00 - 23:00
Kryštof: Srdcebeat club tour 2016 @Sono Centrum
SONO Centrum
Navigovat Navigovat
otevření sálu: 18:00
start:: 19:00

Kryštof oznámil další koncerty klubového Srdcebeat Tour
Kapela Kryštof se rozhodla prodloužit koncertní turné k albu Srdcebeat a na sklonku roku 2016 odehraje dalších dvanáct koncertů, devět v Česku a tři na Slovensku. Vychází tak vstříc fanouškům, kteří nesehnali lístky na vyprodané jarní klubové turné či letní Kryštof Kempy, na něž lístky také bleskurychle zmizely.

"Chceme fanoušky uspokojit, protože v roce 2017 budeme hrát minimálně, zatím to vypadá na tři koncerty," říká zpěvák Richard Krajčo.

Turné vypukne 17. listopadu v Košicích a přes Banskou Bystricu a Trnavu se 25. listopadu přesune do Česka, kdy jsou na programu dva koncerty v brněnském Sonu. Dalšími zastávkami jsou Chomutov, Králíky, Třeboň, Prostějov, Vsetín a Praha, kde se Kryštof představí ve Foru Karlín. Poslední koncert v roce 2016 zažije Herálec.

Předprodej na podzimně-zimní část Srdcebeat Club Tour 2016 začíná ve středu 8. června ve 20 hodin. V Česku zajišťuje předprodej www.aticket.cz, na Slovensku www.ticketportal.sk. Hostem turné bude kapela Nebe.

Kryštof na počátku června oslavil rok od vydání alba Srdcebeat a fanouškům nabídl jako dárek instrumentální verze písní z úspěšné desky ke stažení zdarma. Navíc přidal remixy písní Srdcebeat a Otázky a dvě starší skladby také beze zpěvu - Inzerát a Cestu. Fanoušci mohou vše stahovat na oficiálním webu kapely.

Podobné události