Výběrové řízení na portál www.jsmezbrna.cz


20.2.2019 16:00
Výběrové řízení na portál www.jsmezbrna.cz
Informace a kontakt
Navigovat Navigovat
Ahoj všem :)

Rádi bychom v našich řadách uvítali čtyři opravdové Brňáky tělem i duší do oblasti obchodního oddělení a piár oddělení.

Kdo jsme a co děláme?

Jsme mladý portál s republikovou působností. Nyní startujeme projekt naplno! Pracujeme více srdcem, děláme obchod jinak než jiné weby. Chceš vědět jak? Přidej se k nám.

Co je naším posláním?

Dát informace o městě, podnikání a akcích pohromadě na web, aby návštěvníci šetřili svůj čas na mobilních zařízeních, počítačích. V tom nám pomáhá široká veřejnost a právě uživatelé portálu plní informace o svých oblíbených místech, událostech a dalších. Stali jsme se v republice portálem, který rychle expanduje a rozvíjí se po krajských městech. Návštěvnost webu tvoří sami uživatelé a pomáhají tak svou činností zlepšovat informovanost a život ve svém městě.

Koho hledáme a na jaké pozice?

V první řadě hledáme čtyři obchodníky, kteří budou navštěvovat firmy a budou jim představovat náš systém, jak to celé funguje a jak mohou využít službu co nejefektivněji.
Editory webu. Pokud jsi komunikativní a iniciativní přidej se k nám!

Co můžeš od nás očekávat?

Absolutní svobodu v organizaci svého pracovního času. Přátelský přístup a podporu od svých spolupracovníků, aneb jsme na jedné lodi a vytváříme společně novou myšlenku informací.
Benefity od firmy, které jsou samozřejmostí, ale nemluví se o nich. Školení v naší firmě je zdarma. Nejčastěji školíme po videohovorech.
Tvoje kariéra a výdělek zavisí jen na Tvé píli a pracovitosti. Pracujeme na DPP a ŽL.

Oslovila Tě naše nabídka? Přidej se k nám!

Napiš nám motivační dopis proč u nás chceš pracovat. Naše adresa: brno@lifein.town

Podobné události