Café Práh

Telefon: 734 850 549
E-mail: kavarna@prah-brno.cz
Web: cafeprah.cz/

Cafe Práh je kavárna, kterou provozuje Práh jižní Morava, z.ú., kde obsluhují lidé s duševním onemocněním. Kavárna je zaměřena na trénink pracovních dovedností a nácvik zvládání pracovní zátěže srovnatelné se zaměstnáním v běžných podmínkách. Je určena především pro lidi s duševním onemocněním, kteří jsou motivováni vrátit se do běžného zaměstnání nebo do školy. Uživatelé služeb Práh jižní Morava, z.ú. za podpory asistentů nácvikových míst zde mají možnost naučit se zvládat i obtížné a stresové situace.

Do naší kavárny můžete přijít nejenom relaxovat, ale také pracovat, máme zde vyhraněný prostor pro pracovní schůzky s možností připojení k internetu. Nabízíme výběr z velmi bohatého nápojového lístku i občerstvení a možnost příjemného, ničím nerušeného posezení v nekuřáckých prostorách naší kavárny.

Prostor je rozdělen do tří částí – kavárna, malý sál a velký sál. Atraktivní prostory blízko středu města s dobrou dopravní dostupností lze uskutečnit své soukromé i veřejné akce. Při návštěvě Café Práh si můžete také prohlédnout i zakoupit výrobky z našich chráněných dílen. V prostorách kavárny pořádáme také různé kulturní akce (koncerty, čtení poezie, promítání atd.). Další informace o kavárně a jejím bohatém kulturní programu naleznete na webu.