Golf Hotel Austerlitz
OSTATNÍ

Golf Hotel Austerlitz
Navigovat Navigovat Facebook

Na golfovém hřišti 1510, Slavkov u Brna


Telefon: +420 544 221 588
E-mail: recepce@hotelausterlitz.cz
Web: www.hotelausterlitz.cz/

Golf Hotel Austerlitz se nachází necelých 24 km od Brna, v sousedství Slavkovského zámku a v oblasti Slavkovského bojiště, které je krajinnou památkovou zónou. Je situován přímo v golfovém areálu, které tvoří 18-ti jamkové hřiště ve stylu skotského typu-links.

Hotel nabízí celoroční ubytování v šesti samostatných bungalovech o celkové kapacitě 62 osob. V každém bungalovu se nachází šest dvoulůžkových pokojů, které jsou spojeny společnou chodbou. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV set, bezplatnou wifi a menší terasu. Součástí hotelu jsou také tři apartmány, které tvoří dvě samostatné místnosti, sociální zařízení, TV set, bezplatná wifi, kuchyňský kout a menší terasa. Všechny pokoje jsou nekuřácké a parkovací místa jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Restaurace je vzdálena cca 25-55 m od jednotlivých bungalovů a nabízí skvělou kuchyni. Součástí restauračního zařízení je recepce, bar, klubové zázemí, školící místnost a taneční parket. Vedle recepce je umístěn PRO SHOP s golfovými potřebami. Moderní interiér restaurace ještě umocňuje vhodné umístění venkovní terasy, která nabízí jedinečný pohled na golfové hřiště a Slavkovský zámecký park.