Family a Senior Point Brno-Lesná
OSTATNÍ

Family a Senior Point Brno-Lesná
Navigovat Navigovat Facebook

Okružní 21, Brno


Telefon: 420797726225
E-mail: point.lesna@ksomega.cz
Web: www.ksomega.cz/

Milé návštěvnice, milí návštěvníci.

Rádi bychom vás pozvali do nově otevřeného Family Pointu a Senior Pointu na Lesné. Najdete nás na adrese Okružní 21 naproti zastávce Halasovo náměstí.

Family a Senior Point vznikl jako místo, kde se můžou rodiče zastavit během procházky, nakrmit děti či si s nimi hrát v našem vybaveném dětském koutku. Seniorům zde referentky poskytují základní informace, týkající se běžných občanských záležitostí – od jednání s úřady až po pomoc s napsáním e-mailu. Referentky rovněž pomáhají s registrací Senior Pasu a do budoucna chystáme i bezplatnou právní poradnu. Součástí služeb veřejnosti je i počítač připojený na internet.

Otevřeno máme každý všední den od 9:00 do 17:00. Středeční dopoledne je vyhrazeno seniorům a seniorkám, na pondělí jsou připravené společné aktivity pro rodiče s dětmi a seniory.

Náš program během roku zahrnuje nejrůznější workshopy, kurzy a přednášky pro děti i dospělé. Odborní přednášející a lektoři se věnují nejrůznějším tématům – od zdraví, rodičovství přes historii, cestování či pohyb. Naše prostory nabízí také zázemí pro co-working pro rodiče na mateřské a rodičovské dovolené. Atuální programovou nabídku naleznete po kliknutí ZDE.

Uvítáme veškeré Vaše nápady na aktivity, o které byste měli ve Family a Senior Pointu zájem. V případě návrhů či dotazů pište prosím na e-mail point.lesna@ksomega.cz nebo se k nám zastavte osobně.


Těšíme se na Vaši návštěvu.

Bc. Milena Procházková
Anežka Michnová
Referentky

Mgr. Bc. Jarmila Kučerová
Ředitelka