ML - studio radosti
OSTATNÍ

ML - studio radosti
Navigovat Navigovat Facebook

Dvořákova 13, Brno


Telefon: +420601251611
E-mail: mlradostny@gmail.com
Web: www.ml-studio.cz

Jsme dvě nadšené slečny Míša a Liška. Obě jsme z Brna a obě chceme do Brna přinést spoustu inspirace a vytvořit krásný bezpečný prostor pro sdílení a objevování nových směrů a podnětů k tomu, abychom společně mohli žít harmonický, naplněný a radostný život. Nejlépe se skvělou a podporující se partou stejně smýšlejících lidí. Prostor se bude jmenovat ML, tedy Míša a Liška a nebo taky Moudrost Lásky.

Na co se u nás můžete těšit?

Chceme vytvořit bezpečné a příjemné zázemí pro to, abychom sem mohli zvát skvělé lektory z celé České republiky u kterých se sami učíme. Taky pro vás plánujeme spoustu aktivit, které povedeme samy. Ať už to budou workshopy na probuzení vnitřního bojovníka nebo channelingy a různá povídání a inspirace. A protože chceme sladit mysl, duši i tělo, můžete se těšit taky na taneční meditace nebo jógu.
Naším záměrem je vytvořit úžasný prostor plný skvělých akcí, které budou fungovat jako nabíječka. Přijdete, uvolníte se, nasajete spoustu nových vjemů a domů budete odcházet rozzáření, nabití a plní energie šířit dál harmonii, světlo, dobrou náladu a radost. Chceme tak rozsvítit celé Brno

Těšíme se, že budete svítit s námi:)