Ukažte své podnikání E-vizitkou.


30.12.2019 00:00
Ukažte své podnikání E-vizitkou.
Informace a kontakt
Navigovat Navigovat
Zvyšte zisky svého Podnikání ve svém městě a objevte silný nástroj v propagaci regionálního podnikání.

https://www.jsmezbrna.cz/ je součástí portálu www.lifein.town & www.zivotvemeste.cz - komunitní portál s celorepublikovou působností.

Je službou na internetu, která registrovaným uživatelům umožňuje vytvořit si osobní nebo firemní profil a poskytovat informace o sobě a svém podnikání.

Hlavní výhody E-Vizitky pro Vaši firmu naleznete zde:

https://www.jsmezbrna.cz/evizitka

Nejčastější otázky na které se ptáte:

Proč inzerovat na vašem webu, když to samé nám nabízí FB a zdarma?

Mít členství na komunitním portálu se vyplatí hned z několika důvodů. Mezi výhody jednoznačně patří prezentace firmy i mimo Facebook. Klesající trend v množství uživatelů Facebooku a viditelnost Vašich aktivit pouze pro osoby které maji „lajknutou“ vaši stránku na Facebooku omezují Vaše možnosti.

Často se stává, že podnikatel tvoří propagaci jen pro své fanoušky pro svou FB stránku, které počítá na desítky. Náš web ukazuje Vaše aktivity všem bez rozdílu. Návštěvníci webu navíc nejsou pouze obyvatelé daného města, jsou to i turisté, kteří se díky jednoduchému designu a obslužnosti stránek ve Vaší lokalitě rychle zorientují. E-vizitkou naši zákazníci nahrazují tradiční web a papírovou vizitku, využívají možnosti poslat link na své firmy přes SMS přímo na telefon.

Kolik stojí E-Vizitka?

U nás platíte pouze za aktivaci prémiových funkcí E-vizitky, tedy služby, které Vás nikdo nebude nutit využívat, nicméně jejich využití doporučujeme. Chceme, aby všichni měli stejné možnosti propagace a ceník jsme přizpůsobili podle poptávky na trhu a cenu jsme nastavili tak, aby nepřesáhla 100,- Kč / týdně.

Bez nadsázky lze říci, že například majitel restaurace má na E-vizitku vydělá a dvě prodaná polední meníčka za týden. Tento výpočet samozřejmě je téměř univerzálně platný pro všechny typy podnikání, řemeslník za necelou půl hodinku práce, taxikář za jedno rito…

Podobné události